Diary

Táborový deník- Tábor Staré hamry

Ahoj chtěla bych vám představit táborový deník.
16.7 Dnes jsem přijela se svojí kamarádkou Katkou Pospíšilovou na tábor ve Starých Hamrech.Byl oběd a vybalili jsme si věci.Po obědě byl odpolední klid a potom jsme dostali vedoucí.A dělali jsme indiánské čelenky,vlajky,totemy a vymýšleli názvy a pokřiky.My jsme se jmenovali Levíknajtci.Potom byla večeře a seznamovací diskotéka.
17.7Sedím na posteli a nudím se vstala jsem první a ještě dřív.Je 6:20 a budíček je v 7:15.Jo na pokoji je semnou Katka Pospíšilová,Petra Harasimová a Leona Žemličková,které říkáme Li.Dnes jsme byli na borůvkách a byla to děsná piplačka a potom večer měl 6.oddíl program.
18.7.Dnes byli soutěže a večer jsme šli na stezku odvahy tedy jen náš pokoj a byla celkem dobrá jen bez strašidel.
19.7.Dnes byla nuda protože pršelo a museli jsme být ve vnitř a cvičily jsme indiánské tance a pletli náramky přátelství.A večer ja diskotéka ,ale mě se na ni moc nechce.
20.7 Včerejší diskotéka byla docela dobrá akorát hráli blbé písničky.Dnes jsme byli u jelenů a potom jsme je kreslily.Jinak byla nuda a dlouhá cesta.Kaču kousl čmelák tak musela za doktorem.Jo abych nezapomněla konečně opravili světlo které jsme rozbily.Hledání pokladů které jsme měli odpoledne bylo blbé,protože jsme se zasekli u prvního úkolu a navíc šel s námi Honza ,který nám nechtěl poradit.
21.7Dnes jsme měli ekologické odpoledne což obnášelo zbírání odpadků v lese hrozná blbost a potom byl hrozný oběd.A po obědě se rozbilo sklo a jeden kluk se pořezal.A teď budou hry.Je to blbé byl táborák a Karin hrála na kytaru.
22.7 Dnes jsme byli venku hrát hry se zvířaty museli jsme zbírat takové papírky kde byli názvy zvířat.A odpoledne jsme v lese stavěli indiánské vesnice.
dnes jsme měli celodenní výlet na Lysou horu.bylo to hodně dlouhé a špatná cesta.A potom na hoře jsme nakupovali různé věci.Celou cestu děcka píchali vosi a Kača má něco s kotníkem.Když jsme přišli do chaty byli jsme unavení,ale jenom velcí ,protože malí šli jen na bílý kříž.A doktor a Ondra se ztratili.Večer jsme se dívali na film Sněžní psi.Jastli se chcete dozvědět víc o Lysé podívejte se do rubrik.
23.7 Dnes byla hudební rozcvička v pyžamech.A potom jakási zdravověda a soutěž.A dělali jsme draky a já jsem spadla a odřela si koleno.O zranění fakt není nouze a Karin nás ošetřuje měla by si otevřít nemocnici.Jo pokazil se mi mobil vyprala jsem si ho.
24.7 Dnes jsme šli na Bosou nohu a odpoledne jsme hráli Bingo a byla diskotéka.
25.7 Byli jsme u Hynka.A vymýšleli pohádky my O Zlomeném šípu.A večer jsme se dívali na film.
26.7 Dnes jsme byli u nádrže Šance a bude táborák a holky dělají strašný bordel.Jestli se chcete dozvědět něco o Šanci podívejte se do rubrik.
27.7 Dnes jsme měli hry a lasák to celé pokazil.na oběd byli fazole dobrej hnus.Odpoledne byli další soutěže.U Silvi jsme měli dát hřebík na klacku do flašky,u Ondry jsme měli míček na létacím talíři a obejít kuželi..Potom u Honzi jsme měli po slepu strefit klackem kuželku,u Jany šli dva lidi svázaní k sobě a překonávali překážky a tam jsem měla úraz.potom u Zdeňka jsme házeli šišky do koše a u Karin jsme dávali špejlemi fazole do kelímku.večer byla poslední diskotéka byla do půl dvanácté a všichni brečeli a na konec se vypařila Kača s Luckou i skoro všichni.Potom bylo losování a všichni něco dostali.A Karin maxi šneka.
29.7 Ráno jsem začala balit potom byla snídaně a uklízeli jsme pokoje a potom přijel pro mě a Kaču můj taťka.Bohužel jsme se se všemi nerozloučily což mě mrzí nejvíc jsme se rozloučily s Luckou a Karin.Ale snad se se všemi ještě někdy uvidíme.Takže mám tě ráda Karin a nikdy na tebe nezapomenu a mám ráda i všechny další.Moc mi chybíte!Toje konec toho nejbáječnějšího tábora.

Mohlo by se vám také líbit...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *