Muzikály

Muzikál Okno mé lásky+ Papilonia Praha

Tento výlet jsem naplánovala s mamkou a mojí kamarádkou Dianou. Koupili jsme si společně lístky a jeden říjnový den jsme se vydali do Prahy. Jeli jsme vlakem, protože je to nejpohodlnější. Bylo to večerní vystoupení, proto jsme se ubytovali v penzionu na Karlíně. Měli jsme spolu jeden pokoj, který byl chudší na vybavení, ale na jedno vyspání to bylo úplně dostačující. Potom jsme se převlékli do šatů a nachystali a vyrazili, protože jsme se chtěli ještě zastavit na jídlo. Jídlo jsme našli kousek od ubytování, kde byla italská restaurace. Tam jsme si dali výbornou pizzu, kterou jsme nestíhali ani sníst. K divadlu jsme se rozhodli jet blíže tramvají k centru, aby jsme tam byli včas. Mysleli jsme, že nám tramvaj ujede, ale stihli jsme ji v pořádku.

Ještě podotknu, proč jsme se vlastně rozhodli jít na Okno mé lásky. Spíš jsem to rozhodla já a mamka a Diana se ke mě připojili. A já zjistila, že zrovna v tom termínu, tam bude hrát i herečka ze Zoo Míša Pecháčková, tak jsem vlastně šla i kvůli ní a také měl muzikál výborné hodnocení.

Takže jsme dojeli na Náměstí Republiky a šli jsme hledat divadlo Brodway, které jsme samozřejmě našli velmi rychle. Bylo tam velmi mnoho lidí a my jsme zjistili podle lístků, kde jsou naše místa. Šli jsme se tedy usadit a potom už jsme sledovali muzikál. O přestávce jsem od již dříve zmíněné Míši Pecháčkové potkala ségru, které jsem pogratulovala k výkonu její ségry. Tohle ovšem pokud jste četli článek o Šiklandu nebylo poprvé, kdy jsem Míšu potkala.

Příběh o klukovi Davidovi s ne moc kladným přístupem k životu. Choval se jako klasický puberťák měl pletky se zákony kvůli grafitům, chytl se špatné party a dívky, proto se mu moc život nevyvedl. Potom potkal velmi slušnou dívku Sofii se kterou mohl mít daleko lepší osud. Nicméně oba dál čelí různým překážkám i když jsou spolu. Bohužel mě mrzel špatný konec. Mám ráda dobré konce. Nicméně muzikál byl vtipný a koncipovaný spíš pro mladší generaci. Já si to ovšem moc užila líbily se mi písničky. Byla jsem ráda, že na konci představení jsme si mohli spolu s herci písničky zazpívat. Byla to neuvěřitelná energie. Ráda bych vyzdvihla výkon Míši Pecháčkové velmi povedené tanečně, nemálo mě také překvapil zpěv Sharloty, která je známá spíš jako raperka. Také se mi líbilo jak to zazpíval Jan Toužimský. Jinak i všichni ostatní měli fajn výkony. Určitě bych doporučila.

Potom jsme po představení pořádně zatleskali a bylo to super. Potom jsme jeli tedy na ubytování.

Druhý den jsme si dali na ubytování snídani, která byla dobrá mohli jsme si vybrat co jsme chtěli. Potom jsme šli na město, kde jsme se podívali klasicky po obchodech. A byli jsme i v hračkářství Hamleys, kde se nám moc líbí. Tentokrát jsme se šli podívat do Papylonie. V Papylonii se volně pohybují motýli. Je to něco jako takový tropický skleník motýlci si tam volně lítají a když máte štěstí přistanou i na vás. Taky jsem měla štěstí a pár na mě usedlo. Moc se mi tam líbilo akorát ten bylo celkem horko.

Prošli jsme si Hamleys a potom zamířili do mekáče na oběd. Tam jsme si dali jídlo a koupili si lístky na vlak. Vyrazili jsme na nádraží a tam jsme ještě něco málo nakupovali a koukali v Luxoru na knihy. Po hodině tam jsme se už dočkali vlaku a jeli zpátky domů.

Mohlo by se vám také líbit...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *