Muzikály

Muzikál Galileo

Tentokrát jsem se rozhodla vyrazit na derniéru Galilea opět do Prahy. Divadlo Hybernie, kde se muzikál odehrával se mi líbilo asi zatím nejvíc a mělo nejpohodlnější sedačky.

Jeden muž, jedna pravda, jedno slunce, jedno náboženství, jedna láska, jedna země, jedna otázka, jedna odpověď, a přece se točí – a co jsi schopen obětovat ty?

Tři tisíce let trvalo, než se našel člověk, který dokázal, že pohyb Slunce po obloze je pouze zdánlivý, že ve skutečnosti Slunce stojí a je to Země, jež se otáčí. Roku 1564 se ve Florencii narodil muž, který Slunce zastavil už navždy. Ten muž se jmenoval Galileo Galilei. Velká láska, velká pravda, napínavý příběh plný zvratů a romantický boj jedince proti společnosti.

Příběh se mi líbil i když mi přišel celkem smutný a úplně to nedopadlo, jak jsem si myslela. Nicméně jsem byla ráda, že jsem narazila na hlavní dvojici Janka Ledeckého a Sabinu Laurinovou. Myslím si, že všechny herecké výkony byly úplně famozní. Byla jsem ráda, že jsem stihla poslední muzikál Galileo stálo to opravdu za to a jsem ráda, že i když jsem dlouho váhala, tak nakonec jsem se takto rozhodla. Ráda bych to doporučila dál všem divákům, ale jak říkám bylo to naposledy.

Mohlo by se vám také líbit...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *