Muzikály

Muzikál Biograf láska

Docela jsem teď na blog kašlala, ale zase jsem se rozhodla psát nějaké články. Takže teď vám chci napsat o zimním výletu do Prahy na muzikál Biograf láska v Divadle Kalich, což jsem dala mamce jako dárek k narozeninám a rozhodli jsme se tam jet tedy spolu.

Popis muzikálu:

Nestárnoucí hity legendární zpěvačky, devítinásobné Zlaté slavice Hany Zagorové doprovázejí příběh, který může prožít úplně každý. Děj muzikálu se točí okolo třech hlavních ženských postav, které dokáží i vážné situace přijímat s humorem a nadhledem, dokáží se navzájem tak trochu špičkovat, dělat si ze sebe legraci, ale v důležitých okamžicích se podržet. Ovšem muži v tomto příběhu mají také důležitou, ba přímo zásadní roli. Mužský a ženský svět se tu prolíná, navíc nesmíme zapomenout na dětské postavy, které jsou důležitou protiváhou často komplikovaného světa dospělých.

Moje pocity:

Muzikál se mi líbil snad ještě více než mamce. Byl vtipný, byly tam krásné písničky, herecké výkony byly také moc dobré. Na konci představení jsem byla velmi nadšená a ještě jsem zjistila, že bude autogramiáda, takže mám od všech herců podpisy. A byla jsem vděčná za setkání s mými dvěma oblíbenými herečkami, takže se vám pochlubím i fotkami. Muzikál doporučuji všem věkovým kategoriím i když jsem k Haně Zagorové neměla úplně vztah jak mamka skrz to, že jsem mladší generace. Mohu tedy doporučit úplně každému je to super zážitek.

Mohlo by se vám také líbit...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *