Diary

Minulost

Nechci nikoho pomlouvat ani nic. Neboj se nenapíšu, kdo jsi jen něco. Ani nevíš jak tě strašně lituju, protože tvůj život bude asi s tvým přístupem velmi osamělý. Pro tebe je nejdůležitější na celém světě jen škola a proto radši odstřiháváš lidi kolem sebe. Ok vzdělání je důležité, ale prostě škola není všechno a nikdo z ní nechce zblbnout. To pro mě jsou nejdůležitější přátele a rodina a potom to ostatní. Ty se radši z nikým nebavíš a žiješ ve světě učení, mnoha povinností a nudy. Mě přijde správně si užít trochu života a zábavy dokud jsme mladí. Vím, že život není jednoduchý není to pohádka ani love story, ale proč si ho trochu neužít.
Tehdy, když jsem se do tebe zamilovala jsi byl úplně jiný než ostatní proto jsem se do tebe zamilovala. Proto, že jsi měl něco v hlavě a nešlo ti jen o vzhled tvé budoucí přítelkyně. Bylo tady několik pozitivních vlastností kvůli, který si tě budu ve vzpomínkách vážit. Nechci tě soudit, ale musím prožili jsme spolu kus života a z tebe se stal úplně jiný člověk a to říká víc lidí. Tehdy s tebou byla sranda ráda jsem se s tebou bavila a trávila čas. Tehdy se s tebou dalo i smát. Milovala jsem tvé dobré srdce a ochotu mi pomoct, kterou máš pořád. Nedokážu říct jestli mi chybíš. Vůbec nevím. Chybí mi tvoje já se, kterým jsem se seznámila. Seznámili jsme se přes taneční a já nikdy nezapomenu jaký to byl pocit tančit s tebou. Na tebe se nedá jen tak zapomenout, i když nevím jestli to víš ublížil jsi mi a to hodněkrát. A poslední rána byl můj maturitní ples. Celý večer ses přetvařoval, tančil se mnou, dokonce ses i fotil dobrovolně(což nesnášíš).Proč? Potom jsi mi srabsky napsal, že už spolu vlastně dávno nejsme ani jsi nemohl přijít osobně. Jo měl ses bát byla jsem připravená dát ti pěknou facku. Proč si se vůbec celý večer namáhal?
Je hodně věcí, kterým nerozumím a asi nikdy rozumět nebudu a jedna s těch věcí jsi TY. Najdi si nějakou lepší holku, ale je mi líto, že to budeš mít asi v životě těžké. Pokračuju ve vzpomínkách je hodně věcí při kterých si vzpomenu na tebe. Nenávidím tu píseň při, které jsme spolu tančili, která byla jen naše. Pořád mi tě připomíná tvoje krosna, kterou ti snad brzo pošlu. Tvůj ručník je pořád tady 😀Nedokážu cítit toho PlayBoye, který mi voněl jen na tobě. Nezapomenu na všechny poutě s tebou z každé mám totiž perníkové srdce. Tvůj řetízek mám pořád u sebe je to pro štěstí(což kupodivu přináší)Je hodně věcí co mi tě připomíná a teď asi nedám dohromady všecky. Je milion zážitků s tebou.
Opravdu jsi mě někdy miloval? Nějak tomu už nevěřím. Už se mi při vzpomínce na tebe ani moc brečet nechce. Jen jsem trošku dojatá poslouchám smutné písničky. A vidím tě online na FB(no a co).Lepší být sama ze sebou a nemilovat nikoho. Nevěřím, že někde existuje ten co mi nezlomí srdce. Řekni mi končí každá láska takhle? Není lepší se svou láskou radši zemřít? Jako Petr a Lucie? Vzpomínám si jak jsme jeli nakupovat a poslouchali jsme celou cestu Argemu nemůžu ji ani slyšet. Říká se, že písně nám připomenou momenty. Je to pravda písně nám připomenou mnohé. Vyjádří jakýkoliv pocit, proto jsou v našich životech důležité. Pokud jsme u těch písní dechovku už nechci slyšet nikdy u té je to nejhorší zvlášť, když hrajou polku nebo valčík. Polčík 😀 Proč jen si to všechno do detailu pamatuju? Dá se nějak vymazat paměť a všechny vzpomínky na tebe? Vzpomínky na tvé polibky a doteky? Vzpomínky na naše tajné rande na intru? Kvůli tobě jsem se stala zlobivou holkou. S tebou jsem šla tehdy v zimě na procházku, abys mi řekl, že pro mě nejsi dost dobrý. Jen ty jsi člověk, který o mě ví opravdu všechno. I já znám hodně tvých tajemství. Jen s tebou jsem zažila nejromantičtější chvíle v mém životě. Tobě jsem věřila. S tebou jsem tehdy sekala prý blbě zahradu. Jen s tebou jsem zažila nejlepší léto. Ty jsi mazal moje spálená ramena. Ty jsi mi kecal do přípravy oběda. Ty jsi mi utíral slzy, když mi nebylo nejlépe. Jen kvůli tobě jsem těch slz prolila hodně. Jen ty jsi za mnou přijel kvůli pár hodinám. S tebou jsem zažila nejlepší den v mém životě v Pasohlávkách. Jen s tebou jsem mohla zažít ty nejlepší výlety. Nejlepší zábavy.
Nejlepší 3 roky mého života. Ty jsi mě naučil mnohé věci. Jedna s těch věcí je to, že jsem si zlepšila trochu sebevědomí. Dal jsi mi příležitost, aby si mě poznal a pomohl mi. Já ti teď chci říct neměň se nikomu tím neprospíváš. Trochu uber a užívej si života začni se bavit se svou věkovou kategorií. Začni žít!
Ok už to je konec. Promiňte, že tady s tím ruším. Možná spíš napíšu knihu. On si to sice nikdy nepřečte, ale mě je líp. A teď jen jediné. Sbohem!

Mohlo by se vám také líbit...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *