Diary

Láska vs chtíč

Jen tak jsem přemýšlela nejsem úplně expert na vztahy.Jak vlastně poznáme jestli to je láska nebo jen fyzická přitažlivost?
Když jsem byla s přítelem bteda měla jsem jich víc, ale úplně nevím jak to napsat množným číslem. Prostě měla jsem několik chlapů jo a občas šlo prostě jen o sex teda mě většinou šlo o něco víc, ale těm chlapům jen o sex.Já mám vždycky pocit, že jsem zamilovaná, ale tak přemýšlím jestli to není prostě jen chtíč prostě jen fyzická přitažlivost a touha po cizím těle. I v lásce je podle mě fyzická přitažlivost důležitá, ale je tam důležitých i víc věcí třeba důvěra, že se můžeš na někoho spolehnout a dalších x věcí. S bývalím přítelem už nejsme spolu 3 roky a prostě, když ho vidím pořád cítím nějakou přitažlivost. Pořád se cítím vzrušeně, když se s ním vidím.
Přitažlivost je hrozně divná mám pocit, že třeba lidi s kterými jsem neměla přátelský nebo důvěrný vztah mě přitahují snad ještě víc. Když nevíš co máš čekat a tak jak mě prostě může přitahovat jen tak cizí člověk? Zajímalo by mě jestli jsem sama nebo ne? Je normální, že i když mám přítele s kterým jsem teď šťastná přitahují mě i jiní lidé. Přitažlivost je prostě hrozně divná.
Zobrazit zdrojový obrázek

Mohlo by se vám také líbit...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *