Můj názor na........

Já jsem se zaměřila na Facebook

Facebook v životě teenagera

Kdo nemá facebook jakoby nežil dnešní teenageři by se bez něj už neobešli.Přijdou ze školy a hned zapínají počítač vědí, že by se měli učit, ale řeknou si: Naučím se to později teď se musím podívat na facebook.Potom když už se rozhodnou odejít z facebooku napíše mu kamarád.A nakonec se z toho stane dvouhodinový rozhovor.A večer když už se má jít učit náhle zjistí, že je unavený a v lepším případě odejde z facebooku a jde spát.V tom horším počítač nevypne a zůstane tam třeba do noci.

Co tam vlastně teenageři dělají? Většina si jen tak píše z přáteli, hrají hry nebo se jen tak nudí.Další polovina jako například já je sice online, ale přitom se u počítače ani nezdržují a dělají něco jiného.
Spousta lidí tvrdí, že když jsou na facebooku nemůžou odejít protože musí neustále sledovat kdo tam sdílí nějaké nové statusy.Myslím si, že kdo chce může bez facebooku vydržet.Je lepší jít s kamarády ven než pořád sedět u počítače.A nebo si přečíst knížku než se pořád nudit na facebooku.

Nechápu jak můžou mít facebook i malé děti, kterým je 8-10 let.Takové malé děti by tam neměli co dělat protože u nich je větší riziko, že skočí na špek nějakému pedofilovi.Proto se nedivím, že rodiče zakazují dětem facebook, ale děti tam stejně chodit budou.
Facebookové zlo

200 milionů lidí po celém světě využívá facebook a je dostupný v 68 jazycích..Spousta lidí si na něm přidává lidi, které ani nezná a potom se divý že se jim někdo nabourá do facebooku nebo, že je tolik případů napadení po internetu..Facebook má nevýhodu, že to co mu svěříme může použít jako reklamu.Většina lidí o sobě udává všechny informace a to je podle mě velmi nebezpečné to by potom mohl zazvonit u vašich dveří nějaký gangster a co potom

Rukou čtrnáctiletého vraha zemřela o víkendu v Litvě třináctiletá dívka, s níž se pachatel seznámil přes internet. Oznámila to dnes vilniuská policejní mluvčí. Dívka z jiholitevského města Alytus navázala osudovou známost přes sociální síť Facebook. Poloobnažené tělo zavražděného děvčete policie nalezla na zastávce autobusu na vilniuském předměstí. Nezletilému pachateli, který se k činu přiznal, hrozí až desetiletý trest vězení.
V Litvě, kde žije necelých 3,5 milionu lidí, komunikuje se svým okolím přes Facebook každý pátý občan. Tento pobaltský stát tak má jednu z nejrychleji rostoucích facebookových komunit na světě.
Spousta rodičů a dalších lidí nám říká ať se od facebooku držíme dál ale my je stejně neposlechneme.Proč nechceme být jediný kdo facebook nemá nebo bychom se bez něj nudili.Ale jedno je jisté facebook stejně jednou vyměníme za nějakou lepší sociální síť.

Kde všude vás Facebook sleduje? Přesvědčte se sami v nastavení ...

Mohlo by se vám také líbit...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *