Diary

Aféra brambory

Chtěla bych vám teď povědět něco z mojí práce, protože je dost neuvěřitelné jací jsou lidi a co se na světě děje.Pracuju u hotelu, kde chováme zvířata prasata, koně atd… Tento hotel a i všechno vlastní jeden majitel řekněme třeba Jarda nechci uvádět pravé jména. Pan majitel se jednou rozhodl, že koupí hodně brambor. Koupil jich fakt hodně určené pro krmení prasat. Po nějaké době už brambory začaly být už trochu nepoživatelné. A asi po 3 měsících co je máme tak začaly plesnivět a docela ve velkém plesnivět. Já i moje kolegyně, které se o zvířata staráme jsme mu řekli, že už nejsou ty brambory vhodné na krmení.Dobře řekl nám ať je přebereme. No dobře pár jsme jich vybrali těch lepších z hrozných.
Druhý den přišel a já zrovna v práci nebyla. Tak nadával, že jsme je nasypaly do kontejneru s hnojem.Vlezl do toho kontejneru a našel 2 lepší brambory, které nám tam asi omylem spadly.Potom začal lovit všechny brambory. Odpoledne jsem ho potkala, talk na mě začal řvát proč jsem tam vyhodila ty brambory. Já mu řekla, že už jsou špatné. On mi řekl, že jsem vadná. No dobře řekla jsem mu ať si ty brambory zkusí dát. No ještě jsme se chvíli dohadovali.Pak mi řekl, že jsem pi.. a odjel.
Dobře no, ale tahle aféra má ještě pokračování.O pár dní později přišel Jarda na hotel. A řekl kuchařům, že když nemají z čeho vařit mohli by si vzít naše brambory z konírny a uvařit to děckám na lyžáku. A mu moc nejde odporovat. Tak kuchař šel za paní ředitelkou hotelu a zároveň jeho manželkou jestli by se to nějak mohlo vyhodit. Ta řekla, že by to asi nešlo, že Jarda kontroluje i slupky.Ale že teda nějak nenápadně po jednom by to šlo. Takže prostě ani vlastní manželka mu nepoví pravdu.
Takže teď se brambory odváží pryč do lesa.

Mohlo by se vám také líbit...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *