Můj názor na........

Best Friend Forever

Nevím o nikom, kdo by neměl tzv.BFF.Je to někdo koho znáte hodně dobře a můžete mu naprosto důvěřovat a nebojíte se mu cokoliv svěřit.Je to někdo, kdo za vámi přijde, když je vám nejhůř.Kdo se s vámi směje, když jste šťastní a kdo vás pochopí.Jednoho dne zjistíte, kdo je opravdu nejlepší kámoš a kdo ne.Nejlepší kámoška vám otevře oči do světa, kde nejsou kluci a kde chcete zůstat navždy.I ze dne na den můžete zjistit, že ta holka je vaše BFF.
Já mám 3 BFF a přitom jen 1 je u mě momentálně nejblíž.Ale i stěmi dvěma přes naše odloučení si rozumím.Jsou jako moje sestru jako moje rodina.Můžu se s nimi radovat i brečet.
Ale přesto vím, že to jednoho dne skončí i když je mám ráda nemyslím si, že vydržíme větší odloučení několika km.Najdeme si jiné kamarády sice ne tak úžasný, protože moje BFF budou navždy v mých vzpomínkách, které mi nikdo nevezme.Ale čas je hrozná svině bude se snažit abychom zapomněli.Ale u mě se mu to hajzlíkovi nepodaří.
Určitě bych se s kámoškou nerozešla kvůli klukovi to je to nejhloupější co jsem, kdy slyšela.A holky ještě si to musíme užít dokod můžem.
A proto holky mám vás moc ráda a tento obrázek mluví za vše(nedoufám, že jsi to přečtou).
Pro Anču,Máju a Kačku.♥
Jestly si to přečtete napište komentář prosím!
Jinak obrázek nekopírovat vlastní tvorba!!!

Mohlo by se vám také líbit...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *