Filmy

Krasavec Beauty

Tento film jsem dnes náhodou zhlédla.Líbil se mi moc, protože v něm bylo hodně emocí, ale i hodně pravdivé.A navíc Beauty je opravdu nádherný a věří v dobré lidi, kterým poskytne věrnost.A ještě bylo dobré, že příběh vyprávěl vlastně kůň.
Děj filmu:V Anglii, v sídle rodu Gordonů, se na konci devatenáctého století narodí hřebeček, který dostane jméno Krasavec Beauty. Na pastvinách se spřátelí s bílým poníkem Bystronožkou a se svou pozdější láskou Zrzkou. Nic na světě netrvá věčně. Paní Gordonová onemocněla, a tak její celá rodina opouští rodnou zemi a odjíždí do lepších klimatických podmínek do zámoří. Koně jsou rozprodáni.

Zatímco Bystronožka skončil u hodného vikáře, Beautyho a Zrzku získali Wexmirelové. S vyjímkou štolby nikdo nemá ke koním hezký vztah. Po úraze putuje Beauty od majitele k majiteli, kteří s ním nezacházejí vždy slušně. Když se nějaký hodný najde, vždy se stane něco zlého a pán je musí prodat. Zrzka nakonec umírá a Beauty skončí v dobrých rukou. Celý příběh je vyprávěný z pohledu tohoto krásného koně.

Zobrazit zdrojový obrázek

Mohlo by se vám také líbit...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *