Můj názor na........

Kdybych byl milionářem

Vyhrát milion myslím, že to každého určitě změní a většinou k horšímu.Vědí, že mají spoustu peněz a stejně se s nikým nepodělí.Milionáři si podle mě jen šetří prachy a potom často nerozumně investují.V mém věku si všichni představují co by si koupili za milion drahé auta,domy,oblečení,šperk,make-up,soukromý tryskáč,plastiku,palác a bůhví co všechno a budem si žít jako v pohádce.Budu v lepší vrstvě tak budu zajištěna do smrti, jenže život není pohádka.A miliony také běžný člověk nevyhrává každý den.Budu trochu fantazírovat co bych si přála já a věřte nebo ne já bych chtěla udělat hlavně radost ostatním lidem kolem sebe.
Dobře milion nikdy nevyhraju taková náhoda prostě neexistuje.Ale kdyby se to stalo.Ten den bych se asi šla někam opít s partou kamarádů, protože bych z toho nemohla.Samozdřejmě by jsme jen nepili, ale dali by jsme si i večeři v luxusní restauraci na oslavu.Dále bych uspořádala oslavu narozenin pro moji mamku a přítele.Příteli bych dala k narozeninám pěknou dovolenou kam bych s ním jela a mamku bych taky poslala někam třeba na masáže nebo taky na dovolenou.
Potom bych začala realizovat můj velký sen mít krásnou stáj plnou pěkných koní a kolem možná i další zvířata. Bylo by to celé dřevěné a vedle stáje bych si postavila i prostorný dům taktéž v dřevěném stylu. Myslím, že bych potom nemusela chodit ani do práce a vydělala bych si svou farmou. Možná bych něco přispěla i na nějaké nemocné lidi a na útulky. Také bych si koupila nějaké lepší auto i s přepravníkem na koně, kdybych potřebovala koně někam vést. V podstatě bych všechno chtěla dát zvířatům a lidem, které mám ráda a samozřejmě musím myslet i na svou budoucnost.
If I had a million dollars: Using conditionals (1) - About Words -  Cambridge Dictionary blog

Mohlo by se vám také líbit...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *