Diary

Něco z Vánoc

Asi je strašně brzo psát co se mi stalo na Vánoce a tak, ale tak něco málo tu napíšu jen tak ve zkratce. Spíše tady přidám nějaké vánoční fotky letos jsem jich nafotila opravdu hodně v Praze je to na Vánoce úplně jiné než u nás. Nevím jestli to víte, ale studuji od letošního školního roku v Praze, kdyby jste chtěli něco třeba můžu napsat i o Praze.
Takže toto je jeden z mých dárků, který mě teda asi potěšil nejvíce. Jsou to vlastně 3D puzzle, které jsem měla docela rychle poskládané, ale už nic ve 3D stavět nechci staví se to dost blbě. Jinak svítí ještě více barvami.
Tady je nějaká výzdoba z Prahy. Nejlepší je ten anděl na obchoďáku. A ty dolní stromečky jsou u nás u školy.
Tady z toho jsem také měla ohromnou radost, že jsme se 24. prosince nakonec dočkali i sněhu opravdu jsem věřila, že bude Štědrý den na sněhu 😀
Takto jsem letos vyráběla dárky.Doufám, že jsem s nimi opravdu udělala radost, ale tak pro ostatní je to určitě dobrá inspirace je to opravdu jednoduché a poměrně i levné a krásně voí včelí vosk.
Poslední dobou ráda fotím panorama je to takové nezvyklé a zajímavé 😀 Jinak Staroměstské náměstí bylo to pěkné akorát se tam pak s těma všema lidma nedalo ani chodit

Mohlo by se vám také líbit...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *