Zážitky s koňmi

Můj první Hubert

Minulý víkend jsem s kamarádkou jela mého prvního Huberta v životě. Já vím ve 22 letech se není čím chlubit, ale měla jsem z toho strašnou radost. Jsem z Moravy a s kámoškou jsme jeli nějaké 4 hodiny na farmu Hucul v Krkonoších kde jsem kdysi byla na brigádě. Stálo to, ale za to ta 4 hodinová cesta, kde jinde taky půjčují koně na Huberta že?
Ráno jsme se probudili, protože jsme přijeli o den dříve a přespali jsme tam a nasnídali jsme se. Hned po snídani nám byli přidělení koně, tak jsme si pro ně zašli, vyčistili a nastrojili jsme a mohli jsme vyrazit. Na farmě chovají huculy a na fotce je můj parťák Tulák.
Jeli jsme krásnou krkonošskou podzimní krajinou občas volnějším tempem občas i svižněji. Bylo to příjemné a Tulák byl hodný a poslouchal. Asi kolem 1 hodiny jsme se zastavili na louce, aby jsme se naobědvali. Koně jsme dali do provizorní ohrady a samy jsme si šli opékat špekáčky. Pauza trvala asi 1 a půl bylo hezké počasí a užívali jsme si sluníčka a potom jsme si dali jen tak hon na lišku na té louce. Bylo to fajn potom jsme už zamířili směrem k farmě, kde jsme se postarali o koně a potom si opět dali večeři.

Mohlo by se vám také líbit...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *