tipy

Co dělat na podzim?

Ahoj tak jsem zrovna nemocná a nemám co dělat, tak jsem se rozhodla napsat článek pro lidi, kteří se třeba v neděli nudí a nemají co dělat, aby se mohli inspirovat.
  1. Nakupování– pokud máš dost peněz a třeba potřebuješ nové zimní a podzimní věci a v neděli zrovna prší není nic snadnějšího než vyrazit do obchoďáku a něco nového si koupit.
  2. Dýně- Na podzim je svátek Haloween sice ho u nás moc lidé neslaví, ale vydlabané dýně jsou opravdu hezké dekorace, tak si můžete nějakou vytvořit. Potom si taky můžete udělat nějakou dýňovou specialitu. Já poprvé ochutnala letos dýňové latté ve Starbucksu a stojí to za to ochutnat.
  3. Péče– pokud jste doma. Můžete si udělat beauty den nějakou péči o pleť, nalakovyt si nehty nějakou podzimní barvou nebo si udělat podzimní makeup.Můžete si udělat třeba i pleťovou masku nebo peeling.
  4. Relax- nejlepší relax pro mě je: zapálím si svíčku s nějakou podzimní vůní(voňavé svíčky seženete kdekoliv), vemte si nějakou dobrou knížku na kterou nemáte jinak čas a uvařte si nějaký dobrý čaj nebo horkou čokoládu.Je to pro mě úplně boží relax.
  5. Pletení– pokud jste zručnější lidi než já můžete třeba něco uplést nebo uháčkovat.
  6. Houby-začátkem podzimu ještě i rostou houby a les vypadá kouzelně můžete se jít projít a něco nasbírat a vzít si s sebou třeba psa.Navíc budete na čerstvém vzduchu.
  7. Sport– pokud rádi běháte můžete si třeba i jít zaběhat s nějakou kamarádkou nebo samy a nebo se můžete vrátit do dětských let sehnat draka a s kamarády udělat soutěž v pouštění draků.
  8. Ovoce-pokud máte třeba zahradu můžete se také pustit do sběru ovoce nebo ořechů na zimu.Potom si můžete třeba něco uvařit nebo upéct či zavařit.
  9. Koupel-pokud venku prší a je škaredé počasí můžete si dopřát pořádnou horkou koupel s pěnou nebo solí.Můžete si také pustit relaxační hudbu a zapálit svíčky a jen tak relaxovat
  10. Kaštany-jako děti jsme je snad sbírali všichni.Tak si to můžete na procházce připomenout nějaké nasbírat a vyrobit z nich dekorace.
  11. Koně-to je jen můj tip spíše pro koňáky, když je pěkné počasí můžete vyrazit na vyjížďku na koni a pěkně relaxovat v barevné přírodě.
  12. Filmy-pokud není hezké počasí není nad to se podívat na nějaký film ať už doma nebo třeba v kině s kamarády.To samé platí i o seriálech
  13. Výlet-pokud máte volný víkend můžete zajet na místo, kde jste třeba nikdy nebyli nebo kamkoliv, kde by vás to zajímalo
  14. Úklid-je super vychodit nebo darovat věci, které nepotřebujete aspoň si uděléte místo na nové a pořádně si uklidíte.
  15. Hry-pozvěte kamarády a udělejte si večer se stolními hrami a občerstvením.Já mám ráda třeba Aktivity,Dostihy a sázky nebo karty.
Tak doufám, že vám nějaké typy pomohou a kdyby jste měli nějaké tipy pro mě tak mi napište.
Zobrazit zdrojový obrázekZobrazit zdrojový obrázek

Mohlo by se vám také líbit...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *