Muzikály

Muzikál Bodyguard

O muzikálu:

The Bodyguard – muzikál z roku 2012 podle stejnojmenného filmového hitu z roku 1992 s Kevinem Costnerem a Whitney Houston v hlavních rolích. Film je známý po celém světě.

Samozřejmě se jde jak o romantický příběh lásky mezi pěveckou hvězdou první velikosti a bývalým agentem tajné služby Frankem Farmerem, jejím osobním strážcem, tak na písně, které proslavily nejen film, ale především její interpretku Whitney Houston. Kromě písní z filmového soundtracku jako jsou třeba „I Will Always Love You“, „I Have Nothing“ nebo I’m Every Woman“, se můžeme těšit na další písně, které byly do divadelního muzikálu přidány.

Tento muzikál jsem moc chtěla já vidět a jak jinak než s mojí mamkou. Dávali ho v divadle Karlín a měli jsme celkem dobré místa. Akorát mě zklamalo, že jsme neviděli v hlavní roli Evu Burešovou, ale Terezu Maškovou, ale i tak to bylo moc pěkné a písničky byli úplně super. Také se mi moc líbil Hynek Čermák v roli Bodyguarda a překvapilo mě, že tam hrál i Geňa. Nakonec jsem tedy byla spokojená, ale doufám, že třeba někdy uvidím i tu Evu Burešovou.

Doporučila bych lidem, kteří mají rádi film Bodyguard nebo písničky Whitney Houston. Klidně i starší i mladší generací, tedy řekla bych spíše pro ženy jakéhokoliv věku.

Mohlo by se vám také líbit...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *