Diary

Poprvé na festivalu

Takže poprvé jsem ve svém věku byla na festivalu. Připadám si už na to docela stará, ale prostě nejvíc to bylo super. Hned ráno v pátek jsme vyjeli nakoupili jsme si pití a vyrazili mě. Já, přítel, mamka a kamarád. Jeli jsme autem cesta trvala tak maximálně 3 hodiny i se zastávkou na oběd v nějaké vesničce, která už nevím jak se jmenuje. Konkrétně jsme jeli na Blue Style Prima fest.

Přijeli jsme na místo do Šiklandu. Šikland je westernové městečko na vysočině. Přijeli jsme na místo na nějakou hlavní pokladnu. Tam jsme jim dali naše vstupenky a oni nám za ně dali pásky na ruku, mapu areálu a řekli nám kam můžeme jet. Potom jsme jeli ještě kus na plácek, kde jsme mohli postavit stan. Stavěli jsme tento stan poprvé, tak nám to celkem trvalo, ale nakonec jsme měli postaveno. Jelikož jsme byli na místě s předstihem rozhodli jsme se dát si pití a jít se podívat do westernového městečka. Tam se konalo nějaké vystoupení, které jsme celé neviděli a potom skrz náš festival už další program v městečku nebyl. Tak jsme aspoň udělali průzkum co se v areálu nachází.

Jako první z našeho festivalu mělo být vystoupení Rakeťáků, kteří nakonec nepřijeli, ale v tu samou dobu byla i autogramiáda herců ze seriálu Zoo, kde jsem samozřejmě nemohla chybět. Takže herci ze Zoo se zdrželi na hlavním podiu a my čekali ve frontě asi 2 hodiny. No, ale stálo to za to. Nejvíc jsme byla spokojená, že jsem konečně viděla Míšu Pecháčkovou, ale i ostatní herci byli moc fajn. Potom už začal koncert O5 a Radeček. Tuto kapelu už jsme někde viděli, ale poslouchali jsme písničky a u toho si každý koupil jídlo. Další hrála Eva Burešová od které jsme moc písničky neznali. A mrzel nás přístup, že všichni měli merch na prodej jen ona neměla nic. Večer jsme si dali koncert Dalibora Jandy to jsme nebyli ani u podia a šli jsme si sednout na deku, kde jsme potom seděli a dávali si pití. To si užil hodně přítel. Potom už jsme byli unavení a koncerty pro tento den skončily. Šli jsme do stanu, který jsme nemohli najít a cestou jsme zakopli o další šňůry od stanů. V noci mi byla trošku zima, protože jsem si zapomněla vzít mikinu. Noc jsme, ale docela přežili dobře. Akorát jsme vstávali brzo, protože ve stanu už bylo ráno horko a jelikož to nebylo úplně komfortní spaní.

Druhý den jsme se zašli vysprchovat do veřejných sprch. Šli jsme hned ráno než tam bylo hodně lidí, potom jsme si dali snídani a šli jsme zpět do auta si odnést věci na sprchování a převléknout se. Dopoledne moc program nebyl jen nějaká zóna se soutěžemi, kterých jsme se také zúčastnili. Několik stanovišť se sranda úkoly. Všechno jsme splnili a na konci dostali drobné dárky. Po splnění úkolů jsme šli na oběd ve westernovém městečku jsme si dali jídlo. Oběd celkem za lidové ceny a normální česká kuchyně. Bylo to jediné normální jídlo, takže tam bylo celkem dost lidí. Dále jsme prošli westernové městečko, ale bylo přes 30°C, takže to moc nešlo. Potom již začínal program hudební začalo to Ivanou Korolovou, ale tu zase tak moc nemusíme a hlavně jsme vůbec neznali její písničky, takže jsme kempili stále ve stínu. Potom jsme šli na další koncerty viděli jsme Jelena, který byl super a hodně lidí pařilo, takže to bylo super. Dále jsme viděli potom koncert Botoxu ty jsem viděla poprvé, ale byli mega hodně se mi líbili jejich písničky. Dále jsme ještě viděli Tomáše Kluse, který byl taky moc super a měl super improvizace. Mezitím jsme samozřejmě měli i nějaké jídlo ze stánku langoše, klobásy a tak. Mezitím i nějaké drinky a pití. Další vystoupila Slza, ale tu už jsem celkem několikrát viděla, takže jsme jedli a odpočívali. Mezitím jsem teda byla opět n autogramiádě herců ze Zoo, jelikož tam byl někdo navíc. Celý Blue Style fest završili koncert Chinaski, kteří byli úplně nejlepší. Byla tam spousta lidí a hráli známé písničky, takže jsem si to užila úplně nejvíc byla to strašně boží párty. Doufám, že jsem nebyla na festivalu naposled, jelikož to byla nejlepší hudební akce, kde jsem, kdy byla. Potom už jsme šli jen spát a další den jsme po snídani odjížděli.

Mohlo by se vám také líbit...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *