Zážitky s koňmi

Výstava Lysá nad Labem 2022

Tento den byl jako můj splněný sen. Kromě výstavy koní, která zahrnovala různé vystoupení a soutěže měly být na místě i moje oblíbené youtuberky Anne Milton a Simply Mika. Musela jsem vyrazit již brzy ráno a podotýkám, že jsem k cestě využila radši pátek, protože o víkendu hrozilo moc lidí. Po cestě vlakem jsem přijela do Lysé naštěstí se výstaviště nachází hned vedle nádraží. Přišla jsem na výstaviště celkem brzy, tak jsem se rozhodla jít napřed podívat na koňské obchůdky, co tam mají.

Potom jsem se vypravila ke stánku holek, kde byla jen skupinka nějakých holek. Zrovna tam řešili nějaké téma. Strávila jsem tam u stánku asi hodinu, kdy byla možnost si popovídat, vyfotit se nechat se podepsat nebo si koupit merch. Mimo jiné holky byly opravdu sympatické každého obejmuli a na každého se usmívaly. Měla jsem možnost si s nimi trochu déle povídat a získala jsem novou motivaci a chuť do života a načerpala spoustu pozitivní energie.

Po povídání byla celkem už doba oběda, takže jsem se vydala ven si dát palačinku. Po palačince a pití a tak jsem se vydala ještě se podívat na koně do stájí. A také jsem se vydala si nakoupit nějaké koňské drobnosti. Také se mi moc líbilo vystoupení jízdní policie z Prahy a dobrá byla i pohádka Ať žijí duchové, kterou hrály děti. Zbytek odpoledne jsem strávila koukáním na různá vystoupení a ukázky s koňmi a asi ve 4 hodiny jsem vyrazila domů.

Mohlo by se vám také líbit...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *